Musabeyli Çok Programlı Anadolu Lisesi

WEB https://musabeylicpl.meb.k12.tr
Adres : CUMHURİYET MAH. YUSUF GÜL ALİ1 CAD. NO 3/1 MUSABEYLİ / KİLİS
VİZYON : Kurumumuz; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle ülkemizin hızlı bir bütünleşme süreci yaşadığı Avrupa Birliği’ne üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumlarındaki gibi başarılı bir kurum olmak.
MİSYON : Verimliliği yüksek, karar alma süreci hızlı, daha az kaynakla daha fazla ve kaliteli hizmet üreten, sürekli gelişmeyi hedefleyen, daha iyi olma anlayış ve gayreti içinde olan, ürüne ve sürece odaklı, sevilen bir kurum çalışanların memnun olduğu, hizmeti alanın memnun olduğu, güvenilir ve tutarlı, lider ve yol gösteren, halkla bütünleşmiş, sorunları ortaya çıkmadan tespit edilen, sorunu oluşturan nedenleri uzlaşarak çözebilen, lider anlayışlı, cezalandırıcı değil, önleyici ve yol gösteren, öğrenciye odaklı, BİR KURUM OLARAK TOPLUMA HİZMET VERMEKTİR.
BAŞARILAR :

Yatakhane Koğuşu :29
Öğretim Şekli :ÖRGÜN
Isınma : KALORİFER
Pansiyon : 138 KIZ,150 ERKEK KAPASİTELİ PANSİYONUMUZ BULUNMAKTADIR. OKUL İLE PANSİYON BİNASI UZAKLIĞI YAKLAŞIK 1200M DİR.
Servis : OKULA ULAŞIM İLÇENİN KOOPERATİFİ TARAFINDAN MEMUR SERVİSİ OLARAK SAĞLANMAKTADIR.
Ulaşım : ÖZEL ARAÇLARLA VEYA SERVİSLERLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : CUMHURİYET MAH.SEKİZ EVLER CAD. MUSABEYLİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 33 KM.
Kontenjan Bilgileri :
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 2016 YILINDA %60 ORANINDA ÖĞRENCİ YERLEŞTİRİLMİŞTİR.
Sportif Etkinlikler : KROS ,DART, BOCCE, BADMİNTON, MASA TENİSİ, ATLETİZM,HENTBOL,HALK OYUNLARI
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK PROJELERİ